Tineke

Al van kinds af droomde ik van een eigen praktijk als dierenarts. Alle bedjes van de slaapkamers werden dan ook vroeger vaak gebruikt met mijn teddyberen die zogezegd ziek waren en die ik als dierenarts moest verzorgen.
Ik ben afgestudeerd in 2011 met als specialisatie kleine huisdieren. Na een jaartje vervangingen te doen mocht ik starten in een groepspraktijk in Menen. Het begon te kriebelen om zelf een praktijk te starten en na 6 jaar de groepspraktijk te combineren met mijn eigen praktijk lag de focus vanaf 2017 volledig op mijn eigen praktijk.
Ik hou van een heel persoonlijke aanpak waarbij dier en mens centraal staan.
Aangezien diergeneeskunde heel snel evolueert , probeer ik mij dan ook zoveel als mogelijk bij te scholen.
Ik heb zelf 2 dochters Renée en Roos die beiden ook de liefde voor dieren van ons overgenomen hebben. Ik ben getrouwd met Jeroen, de man achter de schermen en mijn rots in de branding voor administratieve hulp, … .
Zelf heb ik 2 katjes Whisky en Cognac. Mijn passie is mijn beroep geworden en ik ben ervan overtuigd dat er dit niet veel mensen kunnen zeggen.

Tineke

Céline

Céline is afgestudeerd in 2019 met als specialisatie kleine huisdieren. Na enkele jaren in andere praktijken te hebben gewerkt werkt ze nu hier sinds de zomer in 2021.
Daarnaast heeft ze ook nog een jaar specialisatie in fysiotherapie gevolgd waardoor ze nu een bijzondere interesse heeft in orthopedie en revalidatie.
Haar grote liefde is haar border collie Oakley en haar 2 paarden.

De meeste operaties doen we samen en op vrijdag vind je meestal Céline in de praktijk.

Céline