In 2012 opende ik in Merelbeke mijn dierenartsenpraktijk voor gezelschapsdieren.
In een rustige, warme, huiselijke sfeer sta ik in voor de gezondheid, conditie, het welzijn en de professionele verzorging van uw huisdier(en).
Een gezond en gelukkig huisdier maakt van u ook een gelukkige eigenaar en daarom gaan wij voor de beste zorgen voor de beste vriend van de mens. U en uw huisdier u staan voor ons op de allereerste plaats.

Tineke
Tineke arrow
tineke-bouw

Wij werken met 2 vaste dierenartsen en maken op die manier onze consultaties en behandelingen zo persoonlijk en aangenaam als mogelijk. Door nauw samen te werken versterken we elkaars kennis, zien we meer, en kunnen we meer.

Een bezoek aan de dierenarts kan voor uw lieftallige huisgenoot of -genoten wat opwindend of stresserend zijn maar door in onze praktijk te kiezen voor een rustige, huiselijke en persoonlijke aanpak proberen we uw dier zo optimaal mogelijk te behandelen en verzorgen. De zorg op een manier die uw dier verdient en die u als eigenaar ook gerust stelt.

De praktijk is uitgerust met alle noodzakelijke eerstelijns hulp- en operatie apparatuur zoals gasanesthesie, tandbehandeling-apparatuur, microscoop, echografie, hospitalisatieruimtes, … .
Een algemeen onderzoek, jaarlijkse vaccinatie, onverwacht probleem (spoedgeval of al wat langer aanslepend), een algemene check up (met waar nodig een bloedonderzoek), algemene hygiëne (vlooien, teken, klodden, …), tandhygiëne en tandheelkunde, algemene chirurgie (castratie, sterilisatie, …), hospitalisatie … : wij staan voor jullie paraat.

Wij werken steeds op afspraak om zo een consultatie te garanderen in een zo rustig mogelijk kader.

Wij zijn vlot bereikbaar en hebben parkeermogelijkheden tot op het domein van de praktijk.

Tineke & Celine
Tineke & Celine arrow